goldfix Seçenekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda gösterişsiz ve kostak bir görünüm sunar.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar aşiyan dekorasyonunda çağcıl bir estetik yakalamak isteyenler bağırsakin kıyak bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda sade ve ince bir gaz yuvarı oluşturur.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek henüz devimsel bir bulaşık elde edebilirsiniz.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin derunin mefkûre bir tutum. Antrasit gri maskülen biraz da karanlık ve kararlı bir hava oluşturur. Bu rengi zahir renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda okşayıcı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla saf ve har bir ahenk katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde rahat ve sıcak bir düzlem oluşturur.

Doğayı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, peyda gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai adına daha hararetli mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert ev bark dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu şatafatlı ve hamam bir hava yuvarı antrasit gri boya oluşturmanın canlı bir yoludur. Değerli rengi detaylar antrasit tonlarıyla aliyyülâlâ bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir revnak katar.

Bayağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile antrasit renk tonları müşterek verdik. “Daha detaylı sezmek kucakin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

İki rengin kontrastı, antrasit duvar boyas çok aşkın aksesuar kullanmak zorunda kalmadan kostak bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. üste siyaha için antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair daha şanslı olursunuz.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını ayyaşfedin. Bu bilgilendirici kılavuz, mekanınızın estetiğini artırmak muhtevain ülkü eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir ahenk oluşturmuş olacaktır.

Antrasit rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir gaz yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları yürekerir.

Yaşam alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri ortada arz meydan koridorlar lüp atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Farklı format ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda ağırlü bir bulaşık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page